top of page

Хмельницький «Спортлідер+» покинув ще один гравець


Як повідомляє сайт http://vsim.ua/ Дмитра Михайленка, який довгий час виступав за «Спортлідер+», офіційно представили в якості гравця «Продексіму». Про причини того, чому один з лідерів залишив команду, в клубі не повідомляють.

Склад хмельницького футзального клубу продовжують покидати ті, хто стали чи не головними героями найкращого сезону в історії «Спортлідера+». Черговим таким гравцем став Дмитро Михайленко. Улюбленець хмельницьких вболівальників тепер тішитиме своєю грою прихильників «Продексіму». Саме у херсонський клуб перейшов потенційний гравець національної збірної України. Принаймні, у складі молодіжки Дмитро показував себе лише з кращої сторони. Та й цьогорічний сезон Екстра-ліги він розпочав активно і записав на свій рахунок вже шість голів у дев’яти поєдинках.

У складі «Продексімау» також виступатиме ще один екс-гравець «Спортлідера+» Олексій Фетько. Він покинув хмельницьку команду раніше Дмитра і не міг виступати за херсонців, доки не настав заявковий період. Вже у наступному кубковому матчі «Продексіму» проти «Локомотиву».

Нагадаємо, що хмельничани в Кубку України зіграють проти донецького «Арпі». Гра пройде в Запоріжжі.

Comments


bottom of page