top of page

"ДЮСШ- Україна" переграє "ДЮСШ №1 К.-1" ТА ІНШІ НЕСПОДІВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ ЧХМФ у 3-

ДЮСШ №1 К.-1 - ДЮСШ - Україна 4:7

Несподіванкою закінчився матч, де вперше у сезоні програла ДЮСШ №1 К.-1, яка була фаворитом перед матчем, і перемога виводила б її на 3-є місце; таким чином команда мала нагоду включитись у боротьбу за чемпіонство, проте видалення у попередньому матчі лідера команди ДЮСШ №1 К.-1 - Собка значно ослабило конструктив та взаємодію команди, а особливо у захисті, і ДЮСШ- Україна раз-по-раз ловила їх на контратаках. Тому 7:4 на користь "українців", яка приносить їм 3 очки і в "ГРУПІ ЛІДЕРІВ" вони покидають останнє шосте місце,обходячи якраз ДЮСШ 1 К.-1.

Другою несподіванкою став результат матчу між досвідченою "Лєвшою" та досить молодим ДЮСШ №1 К.-2. Увесь матч команди не могли пробити воротарів ,які у обох команд діяли безпомилково у цьому матчі, також захист був на висоті, і все ж таки у другому таймі Костянтин Стахов зумів пробити голкіпера Лєвші, наприкінці матчу Лєвша мала непогану нагоду зрівняти рахунок коли Сас Павло пробивав 9-ти метровий після 6-го порушення "дюшовців", проте пробив він невдало,таким чином ДЮСШ №1 К.-2 виграло, що значно заплутало турнірну таблицю у "ГРУПІ СЕРЕДНЯКІВ" , після 3-го туру одразу 4 команди тепер мають по 6 очок.

КАМІНО - ЛІДЕР (В. ОРЛИНЦІ) - 1:6

Несподіванкою стала поява нової , та досить файної форми у команди "Лідер" від від компанії "Arty - Sport". Чи то нова фома надихнула чи перестановки гравців в команді "лідерів", і вже до перерви Лідер вів з рахунком 4:0, у другому таймі в принципі нічого кардинального не відбулось і "великоорлинці" довели рахунок до переможного 1:6.

ЧЕРВОНА ЗІРКА - РЕВАНШ - 12:4

Зона "Аутсайдерів" порадувала феєрією забитих м'ячів , уматчі який в принципі формально нічого не вирішував так як "Червона зірка " обігравши конкурентів у 2-х попередніх турах достроково зайняла 13-е місце, а "Реванш" у свою чергу програвши у 2-х попередніх турах, достроково зайняв останнє 16 місце. Головним чиником великої кількості голів стало те що "Реванша" було 5 гравців на матчі і вони грали без замін. Звісно зіграти весь матч у високому темпі який їм нав'язала ЧЗ було неможливо, і якщо у першому таймі рахунок був 5:2 на користь ЧЗ, то у другому "Реванш" підсів чим і скористалась ЧЗ. Особливо виділився та "назабивав" у цьому матчі головний бомбардир ЧХМФ - Зенін Влад який забив аж - 8 м'ячів, тепер у його доробку - 31 гол, відрив від найближчого конкурента - Буряка Андрія з команди "Гречани" аж 13 м'ячів проте у Буряка є ще 2 матчі в запасі на відміну для Зеніна для якого це був останній матч на турнірі .

Також до вашої уваги добірка цікавих фото з цього дня.

bottom of page