top of page

ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЧХФ - 2016 (Чемпіонату Хмельницького з футболу 11х11)


22-го березня відбулись збори представників команд- учасниць цьогорічного Чемпіонату Хмельницького з футболу 11х11. Свою пепередню участь підтведили всі команди , які брали і того року.( окрім : "Карат - Олешин", "Ейгон-Лайф" (Ейгон були зняті з чемпіонату ще у першому колі) та "Спортлідера-3" хоча було висунуто припущення одного з представників, що вони все ж таки братимуть участь.) Також ймовірне поповнення, своє бажання прийняти участь виявила нова команда "Раково- Сіті"

Відбулась деяка рокировка у складах ліг. Команда, яка була того року об*єднана "Лєвша- Фенікс+" вирішили розділитись на 2 окремі команди, таким чином постало питання хто з них мав би прийняти участь у Вищій лізі, а кому довелось грати у Першій лізі , та раптово це питання вирішилось - представник команди "Ветеран" запропонував уступити своє місце у Вищій лізі, мотивуючи це тим,що віковим гравцям буде легше грати у Першій лізі.

Попередній склад учасників ЧХФ-2016 такий:

ВИЩА ЛІГА

1). "Університет- Молокія"

2). "Лада"

3). "Епіцентр-К"

4). "Феміда- Старлайф"

5). "Тетра"

6) "Ротор"

7). "Фенікс+"

8). "Кардіфф"

9). "Лєвша"

10 "INBEV- Чернігівське"

11). ХМВ УМВС

12). "Ковчег"

ПЕРША ЛІГА

1) "Ветеран"

2). ДБК

3). "ДЮСШ №1- Україна"

4). "ДЮСШ №1"

5). "Адвокат - Родові помістя"

6). "Атлетик -Ферозіт"

7). "Ракета"

8). "Буревісник"

9). "Червона зірка"

10). "Фаворит"

11). "Спорттовари"

12). "Раково- Сіті"

13) "Спортлідер-3"

Головні питання які були висунуті на обговорення:

1. Ігрові поля.Старт чемпіонату. Оскільки цього року на стадіоні "Локомотив" на Гречанах відбудеться заміна трав'яного покриття, тому є ймовірність того, що проводити змагання на ньому буде неможливо. Також стадіон "Поділля" може приймати змагання тільки з середини травня.Тому представникам було запропоновано перенести старт чемпіонату на початок - середину травня. Більшість підтримала.

2.Заявочні листи.Розклад матчів. Дедлайном для заявочного періода було вирішено зробити 18 квітня.До цієї дати кожна з команд має надати в Управління заявку (з печатками) в надрукованому варіанті. Таким чином 18 квітня відбудеться складання календарю ЧХФ.

3. Також було вирішено, що всі матчі будуть висвітлюватись на сайті - hmelball.wix.com, групі --ХФ- Хмельницький футбол, де будуть викладуватись склади команд, турнірні таблиці, розклади, жовті- червоні картки, бомбардири , відеоогляди та інше.

4.Зйомка відео. З цього року було вирішено офіційно знімати всі матчі (по можливості) на відео. (Відеоогляди будуть розмішуватись на ютюб каналі - - HmelBall TV , а відео повних матчів на HmelBall -2).Також з цього сезону було вирішенно що відео з матчу можна використовувати як доказ, та пропонувати на розгляд до дисциплінарного комітету.

5. Також був змінений порядок покарання за жовті картки , відтепер покарання- пропуск гри вступає в дію після 4 жовтої картки, при цьому наступне покарання теж після наступних 4 карток, але покарання вже 2 гри, і так далі . ( 4жк = 1 гра пропуск 1гра, + 4жк = 2 гри пропуск+ 4 жк = 3 гри пропуск)

6.КДК.Оголошено склад контрольно- дисциплінароного комітету:

1.Торкало - голова комітету, 2.Шершун, 3.Руснак, 4.Овакян, 5.Нестеренко

7.ІНСПЕКТОРІВ -НЕ БУДЕ. Було також запропоновано відмінити практику інспекторів матчу (оскільки це все рівно не має впливу на якість арбітрування) , більшість проголосувала - за.

bottom of page