top of page

ТОП - 20 Кращих голів ЧХМФ сезону 2015 - 2016 (Чемпіонат Хмельницького з міні- футболу)

Ось і прийшов час зробити підсумок в марафоні красивих голів. На протязі сезону кожного туру ви обирали кращий з 5 ліпших вам запропонованих. Таким чином, у другий етап вийшли 13 голів які були у голосуванні першими, також ми добрали ще 7 голів які виділились.

У другому етапі для об*єктивності роподілу мість ми вирішили відібрати по одному експерту- представнику команди учасника ЧХМФ. Експертами виступили:

Лєвша - Дяблов Олександр, ДБК - Савчук Назар, Вєтров Олександр - Гречани, Шушвар Сергій (Фенікс+), Дячок Віталій (Каміно), Кордіяка Юрій (Ерідон), Лисиця Дмитро (Ротор - Лезнево), Собко Ростислав (ДЮСШ №1 К.-1), Кливак Максим (Лідер), Бистрих Володимир - (Червона зірка), Койота Олександр (Новатор-Осташки), Горун Сергій (Реванш), Підгорний Влад (ХГПА), Станіславов Костя (Торпедо), Божик Олександр (ДЮСШ- Україна), Замогильний Олександр (ДЮСШ №1 К.-2), єдина команда з якою так і не вийшло вийти на зв*язок була Ребелс (хоча повідомлення розсилалось аж 4 представникам з команди)

Кожен з експертів мав обрати з 20 голів 5 які йому сподобались найбільше, та розставити в порядку з 1-го по 5-е місце. Надалі ті команди, які були обрані їм нараховувались бали 1-е місце - 5 балів, 2-е - 4 бали, 3-є місце -3 бали, 4-е місце - 2 бали, 5-е місце - 1 бал. Також кожен з експертів не мав права голосувати за претендента зі своєї команди. Таким чином, ми роподіляли місця за сумарною кількістю балів набраних при голосуванні, якщо якийсь гол (або декілька голів) набирали рівну кількість балів, вступало у дію правило голосів, які було віддані при попередньому голосуванні ТОП-5 голів туру.

bottom of page