top of page

СК "ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ " - НОВА КОМАНДА , НОВІ ЦІЛІ.

З від'їздом Олександра Алієва ,та завершенням сезону 2017-2018 в чемпіонаті України серед аматорів команда ФК "Хмельницький" перестає існувати. Перше коло чемпіонату області команда догравала з іншим складом, майже всі гравці розбіглися хто куди, дехто зумів підписати контракти та вийти у статус професіоналів. Так, наприклад у "Поділля" пішли :Гайдаш, Романюк та Панасенков. Проте славетне ім'я нашого міста, яке носила та команда, вирішили реабілітувати, та реорганізувати з новою приставкою СК (спортивний клуб) . Новий клуб вирішив зробити ставку на молодих недосвідчених гравців. Наразі команда вже відібрала низку молодих гравців, здебільшого вихованців Хмельницького ДЮСШ №1, та продовжує перегляди.

Новим головним тренером став : Ібрагімов Асім - колишній наставник азербайджанських клубів «Нефтчі» та «Турана» (відомий для хмельничан тренерською діяльністю на чолі команди СК "Поділля" ,яка брала участь у 2015 році в чемпіонаті області. Команда встигла виграти Кубок міста , після чого були плани на наступний рік йти у професінали ; проте тоді міська влада надала перевагу ДЮСШ "Поділля" з якої фактично і був утворений ФК "Поділля", який наразі грає у Другій лізі. СК "Поділля" зник, однак деякі гравці з тієї команди опинились саме в ФК "Поділля" , дехто в "Агробізнесі" (Волочиськ) : Думанюк, Юхимович. Також до тренерського штабу входить давно відомий - Федорко Микола (у минулому гравець ФК "Поділля", був тренером НФК "Поділля" а у 2015 році теж тренував СК "Поділля", а нещодавно тренував "Інгулець-2" у другій лізі України). Тренером голкіперів став Порицький Олександр - у минулому голкіпер "Поділля", "Красилова" та інш. (він також був тренером воротарів в СК "Поділля")

https://www.youtube.com/watch?time_continue=197&v=nO0miQNXJMg

Наразі команда готується до виступів у новому сезоні чемпіонату України серед аматорів, старт запланований на 5-е серпня , СК "Хмельницький" зіграє у ріних стінах проти команди "Тернопіль-ДЮСШ" на стадіоні СК Поділля.

Також команда планує виступати у другому колі чемпіонату області (замість ФК "Хмельницький-ДЮСШ №1").

А нещодавно команда провела товариську гру проти команди "Кристал" з Чорткова який теж виступатиме у чемпіонаті аматорів, у підгрупі з "Хмельницьким", та програла їм -0:2. Відео цього матчу дивіться нижче.

Побажаємо великих успіхів цій молодій команді.

bottom of page